Teollisuuden luottotoimittaja yli 90 vuoden ajan

Lux on monella tapaa tyypillinen perheyhtiö, ja olemme ylpeitä siitä. Juuremme ulottuvat aina vuoteen 1909 saakka. Virallisesti vuonna 1931 perustetun yrityksen palveluksessa on nykyisin jo neljäs sukupolvi.

Tärkeimmät toimialueemme ovat valimo- ja metallinjalostusteollisuus sekä pintakäsittely, joiden lisäksi palvelemme myös keramiikka-, elektroniikka- ja prosessiteollisuuden sekä infrarakentamisen tarpeita. Toimittajillamme on myös hyvin mielenkiintoisia sovelluksia, joita voidaan hyödyntää monenlaisissa ympäristöratkaisuissa ja materiaalin käsittelyssä. Asiakkaamme ovat Suomessa, Pohjoismaissa, Baltian maissa ja Saksassa. Kansainvälistyminen mahdollistaa toimintamme kehittämisen ja luo edellytykset suomalaisten asiakkaidemme entistä paremmalle palvelemiselle.

Olemme Luxissa aina korostaneet vahvaa prosessiosaamista. Tämän takia olemme keskittäneet toimintamme sellaisille teollisuudenaloille, joilla meillä on edellytykset tukea asiakkaitamme. Innostavinta on saada asiakkaalta kunnon pähkinä purtavaksi, saada yhdessä heidän kanssaan miettiä, miten heidän toimintojaan voisi kehittää. Yhdistämällä eri osapuolten osaaminen ja erinomaiset tuotteemme olemme monesti pystyneet parantamaan asiakkaidemme tuottavuutta ja vähentämään heidän huoliaan. Tällaiset onnistumiset ovat hyvin palkitsevia!

Toinen asia, johon olemme panostaneet erityisesti, on toimitusvarmuus. Logistiikkamme toimii todella tehokkaasti. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat haluamansa tuotteet silloin kuin pitääkin. Nopean palvelun varmistamiseksi pidämme aina kaikkia keskeisimpiä tuotteitamme varastossa, josta ne voidaan toimittaa asiakkaalle jopa samana päivänä.

Perheyhtiönä toiminnan pitkäjänteisyys on meille päivänselvä asia. Uskon, että tämä on tärkeää niin asiakkaillemme kuin toimittajillemme. Tulevaisuudessa viennin merkitys tulee kasvamaan entisestään. Yrityksen kasvaessa kiinnitämme erityistä huomiota henkilökuntamme osaamisen kehittämiseen, sillä erinomainen asiantuntemus on edellytys asiakaspalvelun korkealle tasolle, joka on hyvin tärkeää meille.