Takaisin

Lux hakee vahvistusta myyntitiimiinsä

Haemme myyntihenkistä valimoalan osaajaa virkeän myyntitiimimme vahvistukseksi.

Etsimme henkilöä, joka on kiinnostunut kulkemaan valimotekniikan eturintamassa, ja joka palaa halusta auttaa asiakkaitamme heidän haasteidensa ratkaisemisessa ja tuotantoprosessien kehittämisessä. Haluat kehittyä alasi ehdottomaksi asiantuntijaksi ja jatkuvasti oppia jotain uutta. Sinulla on pilkettä silmäkulmassa ja asiakaspalvelu on sydäntäsi lähellä.

Myyntitiimissämme sinulla on kokonaisvaltainen vastuu sinulle kuuluvista asiakkaista sekä määritetyistä toimittajista, mukaan lukien ko. toimittajien tuotteiden ostotoiminnan johtamisen (jossa tukiorganisaatiomme auttaa kiitettävällä tavalla).

Edellytämme sinulta valimoalan tai materiaalitekniikan korkeakoulututkintoa, tai muuta vastaavaa koulutusta. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia. Plussaa saat mahdollisista ruotsin-, saksan- ja venäjänkielen taidoista.

Olet rutinoitunut tavallisten toimisto-ohjelmistojen käyttäjä ja nautit asioihin perehtymisestä, mutta samalla sinussa on aimo annos myyntihenkistä asennetta ja kunnianhimoa.

Me tarjoamme sinulle loistavan työporukan, pienen yrityksen edut, alati kehittyvän toimintaympäristön ja tukea uuden oppimiseen. Toivomme sinulta valmiutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toimipaikkasi on Espoon Leppävaarassa, ja toimialueena pääosin Suomi.

Lisätietoja antaa Marcus Nybergh, joka mielellään ottaa vastaan vinkkejä sopivista hennkilöistä.