Takaisin

Haussa kehityshenkinen huoltotiimin vetäjä!

Haemme työhön osallistuvaa työnjohtajaa kehittyvän huoltoliiketoimintamme rungoksi. Työn tukikohta sijaitsee Nurmijärvellä. Huoltotyöt suoritetaan asiakkaiden luona Etelä- ja Keski-Suomen alueella. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja aloitus on tammi-helmikuussa 2024.

Huoltopalvelumme keskittyy tällä hetkellä asiakkaiden sinkopuhdistuskoneisiin. Kunnossapidon osallistuvana työnjohtajana vastaat Luxin huolto-operaatioiden ja asennusprojektien suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä huolehdit töiden resurssoinnista ja toimit huoltotiimin esimiehenä. Osallistut osana tiimiä aktiivisesti huoltotöiden toteuttamiseen. Lisäksi osallistut huoltoliiketoiminnan kehittämiseen. Myynnin osalta olet mukana huoltopalveluiden ja niihin liittyvien tuotteiden myyntityössä sekä vastaat omalta osaltasi myönteisen asiakaskokemuksen luomisesta.

Toivomme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta teollisuuden mekaanisista kunnossapitotehtävistä sekä mielellään kokemusta myös sinkopuhdistuksesta tai raepuhalluksesta. Edellytämme hitsaustaitoa (ei luokkavaatimuksia), B-ajokorttia sekä erinomaista suomen ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Katsomme eduksi työnjohdollisen kokemuksen sekä myyntikokemuksen teollisesta ympäristöstä. Arvostamme ahkeruutta, ongelmanratkaisukykyä, omatoimisuutta ja erinomaiseen lopputulokseen pyrkimistä, joustavuutta työajoissa sekä innostusta koneiden ropaamiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan vakavaraisesta ja pitkään alalla toimineesta yrityksestä. Luxilaiset tunnetaan huonosta huumoristaan ja siitä, että meiltä löytyy aina pilkettä silmäkulmasta. Yrityskulttuurimme rakentuu matalahierarkkisesta työyhteisöstä, jossa yhteen hiileen puhaltaminen, joustavuus ja avoimuus ovat vahvasti esillä. Lux on 90-vuotias ketterä ja kasvava yritys, mikä näkyy jokapäiväisessä toiminnassamme. Tehtävän palkkaus määräytyy aikaisemman osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian! Tiedämme kuitenkin, että rekrytointi on kahden kauppa, joten lisätietoa tehtävästä ja rekrytoinnista antaa Eilakaislalta henkilöstökonsultti Saara Peltomäki, puh. 050 479 4065, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Hakuaika päättyy 6. joulukuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva
Liity joukkoomme riemuisaan! Hae tulevaa työpaikkaasi osoitteessa: