Hiekansekoittimet

FAT Combimix hiekansekoitin

Taitaa olla niin, että jokaisessa suomalaisessa valimossa on käytössä yksi tai useampi Luxin toimittama hiekansekoitin. Kapasiteetit ulottuvat keernanvalmistukseen soveltuvasta 3 t/h aina 100 t/h saakka. Määritämme aina hiekansekoittimen ominaisuudet tarkasti valimon tuotantoprosessin mukaan ja huolehdimme, että yksityiskohdat, kuten hiekkaohjelmat, ovat kohdallaan. Tunnemme laitteet kuin omat taskumme, ja pystymme tarjoamaan niihin niin kunnossapidollista tukea, kuin myös kalibrointiapua. Toimitukset tarvittaessa avaimet käteen periaatteella siiloineen ja rakenteineen. 

Toimittajamme ovat saksalainen FAT ja englantilainen Sinto Omega. Kumpikin on hyvin vakavarainen, mikä takaa varaosien ja tuen saatavuuden pitkälle tulevaisuuteen. 

Tuorehiekkapuolella edustamme saksalaista Eirichia, lue lisää tästä metallinjalostuspuolen sivuilta.   Vanhin Suomessa valimokäytössä oleva Eirichin sekoitin on vuodelta 1968 – ja edelleen päivittäisessä käytössä valimon pääsekoittimena. Kertoo jotakin Eirichin kestävyydestä! 

Luxilla on patentoitu pneumaattinen iskuvasara, joka auttaa tuorehiekkavalimoiden kiertohiekkasiilojen holvautumisongelmaan, lue tarkemmin täältä:

https://lux.fi/tuotteet/metallien-jalostus-ja-muu-teollisuus/lux-hammer/tuorehiekkavalimoiden-kiertohiekkasiilot/

www.f-a-t.de/en

www.ofml.net

www.eirich.com/en