Ferobide – kovametallilaatta, jonka voit asentaa hitsaamalla

Tenmat Ferobide paloja

Taas se ohjuri on kulunut puhki, siilossa on reikä, tai sekoittimen lapa on hävinnyt kulumisen myötä… Laita seuraavassa huollossa tilalle Ferobideä ja pidennä huoltoväliä merkittävästi!

Ferobide on volframkarbidin ja teräksen seoksesta valmistettu materiaali, jota saa isoina ja pieninä levyinä, kuhunkin kohteeseen sopivan kokoisena. Erikoisuutena on erittäin helppo asennettavuus, sillä materiaali itsessään on hitsattavaa. Ferobidea ei tule sekoittaa kovametallihitsattuun pintaan, sillä kyseessä on levyinä ja laattoina toimitettava materiaali, jonka voi kiinnittää taustateräkseen hitsaamalla. Ferobide on myös kulutuskestoltaan kovametallihitsausta kestävämpi materiaali.

Ferobidestä voi tehdä pienen kulumissuojan sekoittimen lapaan kovimmalle rasitukselle joutuvaan kohtaan, tai vuorata kokonaisen siilon tai syöttösuppilon sisäpinnan. Lähes 10 kertaa AR500 kulutusterästä ja valkorautaakin jopa tuplasti parempi kulutuskestävyys takaa pitkän käyttöiän kovan kulutuksen kohteissa, ollen kuitenkin helposti asennettavissa. Kuvissa esiteltynä vain joitain esimerkkejä, käyttökohteita on lukemattomia. Ferobide on parhaimmillaan hankaavassa kulutuksessa, jossa partikkelikoko on karkeasti 0,5 – 30 mm välillä.

Meille tuttu tuote, sillä käytämme sitä myös omissa tuotantolaitteissamme.Kysy asiantuntijaltamme lisää ja laitetaan laitteiden kestävyys uudelle tasolle!